Noniin, nyt vihdoin saatu itsesta sen verran irti, etta sai taman blogin perustettua. Perilla Mexico Cityssa enemman tai vahemman onnistuneen matkanteon jalkeen. Tiistaina 29.12 siis lento Helsinki-Frankfurt-Madrid-Mexico City ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, oli Suomesta lahtiessa 1,5h myohassa ja missattiin sitten jatkolento. Heh, hassu sattuma, Pappa69 eli Mikko oli samalla lennolla meijan kanssa ja koitti jeesata mutta eipa ole paljoo tehtavissa jos muita lentoja madridiin tai vaihtoehtoisesti meksikoon ei enaa sina iltana ollut. Jaatiin sitten Frankfurtiin hotelliin yoksi ja keskiviikkoaamulle buukattiin suora lento Meksikoon. Hotellissa kuuma kylpy ja unta kuulaan.

Keskiviikkona lento lahti kahdelta iltapaivalla. Lennon kesto 12h, istumapaikat rivin keskelta vessan edesta eli ei saanut penkkeja makuuasentoon, vierustovereina omituisia tuijottelijoita ja rummuttelijoita. Paastiin kuitenkin turvallisesti perille, se on kaiketi tarkeinta. Kun oltiin jonotettu toista tuntia viisumiasioiden takia, tuli vastaan mukava yllatys elikka mun rinkka on kadonnut jossain matkan varrella eika sen sijainnista ole talla hetkella minkaanlaista tietoa. Onneks on matkaseurana tyttoja niin niilta saa sitten jotain lainaksi!

Saavuttiin hostellille ke iltana joskus kymmenen aikaan ihan poikki ja puhki. Kello Suomessa silloin 6 aamulla eli ei ihme jos vahan vasytti...Torstaina uuden vuoden aatto ja lahdettiin pyorimaan kaupungille. Lampoa ainakin 20 mutta paikalliset pukeutuu karvasaappaisiin ja tupsupipoon. On ilmeisesti kylma! :D Piti shoppailla illaksi joku mekko, kun ei kasimatkatavaroissa ole muuta kuin t-paita ja villasukat. Loput puhtaat varavaatteet meni ylimaaraiseen yopymiseen Frankfurtissa. Illalla lahdettiin ulos syomaan Jennan kaverin Annin ja sen matkakavereiden kanssa. Seikkailtiin metrolla ravintolaan, josta meille oltiin varattu ihanalta kattoterassilta poyta. Tietenkin loytyi myos kaikki tarvittava rekvisiitta, kuten hassut hatut, pillit ja silmalasit, niin saatiin oikeanlaista tunnelmaa. Myos valkoisiin harkataistelijan asuihin pukeutuneet serenaadin soittajat kuumensivat tunnelmaa. Neljan ruokalajin illallinen, pari lasia viinia ja sitten kun kello loi 12, piti jokaisella kellonlyomalla syoda yksi viinirypale ja esittaa joku toivomus. Pidetaan peukkuja etta mun toiveet kay toteen. =) Oli viela niin paha jet lag etta lahdettin ruuan jalkeen hostellille nukkumaan ja nukuttiin ku vauvat aamu yhteentoista asti. Tanaan ohjelmassa turistibussilla kiertelya ja illalla syomaan Hard Rock Cafeeseen. ¡Viva la Mexico¡

P.S. Katja, silla suunnalla, tiiat kylla milla, ei MITAAN raportoitavaa. Siis ei tiistaiaamun jalkeen mitaan, apuva!!!