Ma oon paattanyt etta mun matkatavarat saapuu tanaan. No yks hyva puoli niiden puuttumisesta ainakin loytyy; ei oo tarvinnut paljoo miettia mita pistaa paalle kun on vaan yhdet vaatteet! Onneks Mexico City on muutenkin jo niin saastunut, ettei mun hajua ehka enaa huomaa.

TuriBus eli turistibussikierros oli eilen aika hurja. Istuttiin tietenkin bussin 2. kerroksessa katolla - oli aika extremea kun piti koko ajan vaistella puiden oksia ja matalalla roikkuvia sahkolinjoja. :D Ei paasty illalla Hard Rock Caféseen kun se oli ilmeisesti uuden vuoden takia kiinni. Kaupunki oli ihan turvoksissa eilen, kaikilla toista vapaapaiva ja se ihmisvirta liikku ku mutiseva massa tuolla ympariinsa. Tassa alkaa jo itsekin tuntea itsensa paikalliseksi kun sompailee tuolla vakijoukossa. =) Ollaan me kylla viela varsinainen nahtavyys taalla kalpeen ihon kanssa, eilen meita tultiin pyytamaan valokuvaan. Pikkujulkkiksia, tahan ma oon tottunut kotonakin...

Tuli oikein tippa linssiin kun luin teijan kommentteja edelliseen blogimerkintaan. Ihana kuulla kuulumisia myos kotoa. Nyt lopettelen aamuteen taalla hostellin kattoterassilla ja startataan metrolla elaintarhaan. :) Illalla ajateltiin menna leffaan, toivottavasti siella pyorii myos muita kun dubattuja elokuvia. MOIDO!